Lustrum

Mecenas dit academiejaar 35 jaar.

Dat mogen we niet zomaar voorbij laten gaan! We organiseren daarom tal van spetterende lustrumactiviteiten voor zowel onze studenten, alumni en professoren. Op het programma staat:

In het eerste semester vierden we de 35ste verjaardag van Mecenas met een openingsreceptie, lustrumcultuurweekend en 35-urentap. Kon je er nog niet bij zijn? Niet getreurd, ook in het tweede semester hebben we tal van lustrumactiviteiten voor jou in petto:

Op woensdag 11 februari organiseren we een galerijavond, Leuven Art & Design.

Wilde je altijd al eens een Leuvense galerie bezoeken, maar heb je nooit de moed gehad om er binnen te stappen? Dan is dit jouw kans! Op het programma staan Galerie Frans Vanhove, Theys & Miseur – Belgian Glass Styling, ’t Roodhuys – Keramiekatelier en Design District. We verzamelen om 18u45 in de hal van het Erasmushuis. Kostprijs: 2 euro. Na afloop krijgt iedereen een drankje op de Mecenasperma.

In navolging van de succesvolle alumnicantus, vorig academiejaar toveren wij op vrijdag 3 april de Arena van de Letterentuin om in een gezellige cantusplaats. Mensen die cantussen op bier betalen 10 euro. Wie cantust op water of eigen drank betaalt 5 euro. Deuren gaan open om 18u30. Io Vivat om 19u. We sluiten de Lustrumcantus af met een Mecenasfeestje in onze geliefde Fak! Inschrijven kan via deze link.

We beëindigen ons jubileumjaar met een Lustrumbarbecue op dinsdag 5 mei in de tuin het Leo XII seminarie, Tiensestraat 112. We eten samen om 19u. Leden en ereleden betalen 10 euro, niet-leden 13 euro.We voorzien vlees, vis en vegetarisch. Een keuze maken en inschrijven kan via deze link.

Ter ere van ons lustrum ontwierpen wij ook een aantal Mecenasgadgets. Die zijn te koop tijdens alle lustrumactiviteiten en op de cursusdienst.

Schermafbeelding 2015-01-30 om 22.40.45Schermafbeelding 2015-01-30 om 22.43.47

Geef een reactie