The Factory Feestweek

14711617_1868107400085015_5051179449738714339_o

Het is Mecenas’ feestweek en dat zal je geweten hebben! Andy Warhol deed geweldige dingen in zijn Factory en Mecenas heeft even geweldige dingen gepland voor de feestweek.

Zondag 6 november
Zondagavond om 22u ben je welkom op onze openingsreceptie, de Happening, in de praatkamer (Fakbar Letteren). Geniet van een gratis cava of fruitsap zolang de voorraad strekt, en open samen met ons de feestweek in stijl.

Maandag 7 november
Wij hebben dé remedie tegen de maandagblues: hamburgers! Om jullie hongerige maagjes te vullen zullen we vanaf 11u te vinden zijn aan het MSI.

Dinsdag 8 november
Altijd al eens willen weten hoe het er eigenlijk echt aan toeging in het leven van Andy Warhol en Edie Sedgwick? Om 21u nodigen we je graag uit voor onze filmavondThe Factory Girl’ op de Alfaperma (2de verdieping Fakbar Letteren).

Woensdag 9 november
Fashion meets art in de tentoonstelling Rik Wouters & het huiselijk utopia in het Antwerpse MoMu. De toegangsprijs is €3, een treinticket voorzie je best zelf. Wie graag mee wil, verwachten we om 13u aan de voorkant van het station in Leuven.

Donderdag 10 november
Om op te warme tijdens deze koude dagen zullen we tomatensoep verkopen aan het MSI vanaf 11u. (Ook croques zolang de voorraad strekt).

’s Avonds is het tijd voor The Factory Party vanaf 22u in de praatkamer (Fakbar Letteren). Kom onze cocktails Campbell, Andy en Keith ontdekken en feest samen met ons mee!

Vrijdag 11 november
Op onze tapnamiddag zal er deze keer een spelletjesnamiddag georganiseerd worden. Welkom van 13u tot 18u in de Fak.

Auteur: mecenas

Website met updates van Mecenas VZW, de studentenkring Kunstwetenschappen aan de KULeuven