Werk mee aan Artefact!

Werk mee aan Artefact en leer het kunstenfestival van binnenuit kennen!

Voor het komende Artefactfestival is men op zoek naar stagiaires, vrijwilligers, studenten die graag rondleidingen willen geven voor een divers publiek. De rondleidingen worden aangeboden aan kinderen, jongeren, volwassenen in schoolcontext, werkgerelateerde context of vrij publiek.

Er worden opleidingsmomenten en inspiratiesessies met de curator en /of kunstenaars voorzien. Je krijgt uiteraard ook achtergrondinformatie over de kunstwerken en ook coaching bij de rondleiding.
Per gidsbeurt kan je rekenen op drankbonnetjes en een voucher om in te wisselen om naar een voorstelling, film, concert naar keuze te gaan (niet op naam en ook nà de artefactperiode).

Tijdens het festival ben je ook welkom in de artiestenfoyer of backstage, je ontdekt het huis van binnenuit!

Artefactfestival start op 9 februari 2016 en eindigt op 25 februari 2016. Er is een grote gidsenploeg nodig! Draag jij graag je steentje bij? Stuur dan een mailtje naar mecenas.cultuur@hotmail.be
Op maandag 14 december 2015, om 10u, STUK café, is er een eerste infosessie over Artefact 2016 ‘up in the air’, sowieso ben je dan ook welkom om te komen luisteren!

Auteur: mecenas

Website met updates van Mecenas VZW, de studentenkring Kunstwetenschappen aan de KULeuven