OC Kunstwetenschappen

OC Kunstwetenschappen

OC Kunstwetenschappen

De OC Kunstwetenschappen fungeert als een overleg- en discussieorgaan. Barbara Baert is de voorzitter. Verder zetelen in de OC alle professoren en assistenten van kunstwetenschappen, stafmedewerkers en een aantal studentenvertegenwoordigers zoals de onderwijsverantwoordelijke, de jaarverantwoordelijken en de praeses en de vice van Mecenas.

De POC (Permanente Onderwijs Commissie) AKM is verantwoordelijk voor de drie opleidingen: Archeologie, Kunstwetenschappen en Musicologie. Ze behandelt zowel curriculumgerelateerde onderwerpen als studentengerelateerde onderwerpen. De POC bestaat uit een programmadirecteur, leden van het zelfstandig academisch personeel (ZAP), assisterend en bijzonder academisch personeel (A-BAP) en studentenvertegenwoordigers van AKM. Deze POC komt al sinds enkele jaren niet meer op regelmatige basis samen. Dit gebeurt enkel nog voor dringende of pertinente zaken.

De POC AKM en de OC Kunstwetenschappen hebben een eigen community op Toledo. Daar vind je de verslagen en andere vergaderdocumenten.

Geef een reactie